Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu geopend
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Stokvis Hoofddorp

Uw betrouwbare partner: Schadenet Stokvis Hoofddorp is een modern, uitstekend uitgerust schadeherstelbedrijf. Wij werken enkel met de beste specialisten in deze branche. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel, bieden wij een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan. Tevens lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade. Hierbij kunt u denken aan lakschade of uitdeuken. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om uw autoschade te laten taxeren. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Visie en missie
Een duurzame relatie opbouwen met onze klanten is ons doel. Dit komt tot stand door het leveren van een constante hoge kwaliteit, een hoge mate van service en te doen wat wij beloven. Snelle doorlooptijden, nakomen van afspraken en schadeherstel tegen scherpe tarieven zijn de basis van onze klanttevredenheid. Wij trachten te allen tijde zo helder mogelijk met u te communiceren en transparant te zijn.

Schadenet Stokvis Hoofddorp voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht