Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Snel weer onderweg
bij de grootste schadehersteller

Service

Wij realiseren ons bij Schadenet dat autoschade altijd vervelend is en nooit gelegen komt. Wij nemen u dan ook graag alle zorgen uit handen. Van A tot Z kunt u vertrouwen op onze expertise en ervaring.

Meer dan 120 vestigingen:
Schadenet is de grootste keten van schadeherstelbedrijven in Nederland. Met meer dan 120 vestigingen is er altijd een Schadenet vestiging bij u in de buurt. Vind hier de dichstbijzijnde locatie bij u in de buurt.

Gratis haal- en brengservice:
Op het moment dat u schade aan uw auto heeft en wij mogen dit voor u herstellen, komt het niet altijd gelegen om één van onze vestigingen te bereiken. In sommige schadegevallen is het zelf onverantwoord of verboden om nog met het beschadigde voertuig over de openbare weg te rijden. Alle Schadenet vestigingen bieden u altijd gratis haal- en brengservice door heel Nederland. Hierdoor hoeft u nooit met een beschadigd en/of onveilig voertuig over straat. In overleg is het tevens mogelijk om uw voertuig op een alternatieve locatie op te laten halen.

Gegarandeerd altijd passend vervangend vervoer:
Schade aan uw auto is vervelend en komt nooit gelegen. Vaak wilt u de schade wel laten herstellen, maar kunt u onmogelijk uw mobiliteit verliezen. Dan bent u bij Schadenet aan het juiste adres. Al onze vestigingen hebben het vervangend vervoer in eigen beheer. Dit betekent dat wij u te allen tijde passend vervangend vervoer aan kunnen bieden in de klasse die u gewend bent. Wij garanderen tevens altijd een vervangende auto beschikbaar te hebben met energielabel A of B. U kunt bij twijfel of vragen altijd overleggen met het schadeherstelbedrijf.

Online schade melden:
Wij realiseren ons dat u het druk heeft. Werk, hobby's, sociale verplichtingen, sport. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waardoor u geen tijd, zin en/of energie heeft om met uw beschadigde voertuig een schadeherstelbedrijf te bezoeken. Wij maken het u gemakkelijk: u kunt hier in slechts enkele minuten online melding maken van autoschade. Vervolgens halen wij uw voertuig op wanneer het u uitkomt. Wij kunnen de auto eventueel tijdelijk inruilen voor een vervangende auto maar wij kunnen de auto tevens ophalen met een truck en retourneren zodra uw auto volledig hersteld is.

Hulp bij administratieve en financiële handelingen:
Autoschade is vaak een traumatische gebeurtenis. U ziet niet te wachten op al het papierwerk en financiële rompslomp. Wij helpen u dan ook graag met het correct en volledig invullen van het schadeformulier. Tevens verzorgen wij graag het contact met uw verzekeringsmaatschappij voor u.