Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Rosenboom

Strijkviertel 7
3454PG Utrecht (De Meern)
www.schadenetrosenboom.nl

Openingstijden

ma - vr:
07.30u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Rosenboom

Schadenet Rosenboom is in 1950 opgericht. In 1981 is het bedrijf verhuisd van Amstelveen naar de Meern, behorende bij Utrecht. Schadenet Rosenboom is centraal gelegen op industriepark nabij Oudenrijn, aan de snelwegen A2 en A12. 

Inmiddels heeft de derde generatie het stokje overgenomen en is het bedrijf getransformeerd naar een modern familiebedrijf. De LED-verlichting werd in het gehele pand vervangen en er werden zonnepanelen aangebracht op het dak. Door de zonnepanelen wordt er energie verkregen, waardoor er nu twee elektrische auto’s (Opel Ampera en BMW i3) als vervangend vervoer ingezet kunnen worden. Tevens beschikken wij over een tweetal elektrische scooters.

Sinds eind 2014 is Schadenet Rosenboom multi-site gecertificeerd. Dit houdt in dat wij door officiële en onafhankelijke instanties zijn gecontroleerd (en goedgekeurd) op verschillende aspecten aangaande de dagelijkse bedrijfsvoering, kwaliteit, milieu, etc.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
 

Schadenet Rosenboom voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht