Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Snel weer onderweg
bij de grootste schadehersteller

Schadenet Van Eeden steunt Stichting Ambulance Wens Nederland

17 februari 2017 om 10:00

‘We kunnen hier weer mensen mee helpen’

CUIJK – Autoschadebedrijf Van Eeden heeft tijdens de heropening van het bedrijf maar liefst 2792,- euro voor Stichting Ambulance Wens Nederland opgehaald. Een bedrag waar de stichting erg blij mee is. “Hier kunnen wij weer andere mensen mee helpen”, aldus oprichter Kees Veldboer, die de cheque overhandigt kreeg van Nico en Ellie van Eeden.

Stichting Ambulance Wens Nederland vervult dagelijks gratis de laatste wensen van niet-mobiele terminale patiënten. De wensen zijn heel uiteenlopend; van het bijwonen van het huwelijk van een (klein)kind, tot het bezoeken van een bepaalde plek of een ontmoeting met een idool. De stichting realiseert deze wensen met behulp van ruim tweehonderd medisch geschoolde vrijwilligers én de speciaal hiervoor ontwikkelde ambulances. 

Toen Ellie over deze stichting hoorde, wist ze het meteen: daar wilde ze iets voor betekenen. “Wij hebben ons bedrijf – drie jaar na die verschrikkelijke brand – weer terug en hebben niets meer te wensen. Daarom hebben we aan onze gasten aangegeven dat we geen cadeaus wilden, maar een gift voor dit prachtige goede doel. Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag dan ook hartelijk bedanken. Stichting Ambulance Wens kan hier zoveel mooie wensen mee vervullen.”

Ga voor meer informatie naar www.ambulancewens.nl.

 

Terug naar overzicht

Overige Schadenet nieuws: