Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Snel weer onderweg
bij de grootste schadehersteller

Schadenet Rosenboom ‘Beste Arval Aftersalespartner 2016’

3 november 2016 om 15:20

Schadenet Rosenboom ‘Beste Arval Aftersalespartner 2016’

Op 2 november 2016 reikte Marien Kreuger, directeur operations Arval, de Arval-fiets uit aan Leontine Sitters, directeur Schadenet B.V. Zij nam de prijs in ontvangst namens Schadenet Rosenboom, gevestigd te De Meern in de gemeente Utrecht. Deze prijs verdient het bedrijf omdat het door Arval is uitgeroepen tot ‘Beste Arval aftersalespartner 2016’ tijdens de Arval-partnerdag. PON Dealer Groep en Profile Nederland B.V.  eindigden respectievelijk op een tweede en derde plaats.

Marien Kreuger vertelt: “Schadenet Rosenboom laat consequent een zeer klantvriendelijke houding richting onze berijders en Arval als opdrachtgever zien. De Arval-berijders prijzen de snelle en super professionele afhandeling van hun schades.”

Arval organiseert al enkele jaren de Arval-partnerdag om de warme samenwerking met haar partners nog meer kracht bij te zetten en de beste partner op sales en op aftersales gebied te belonen. Arval stelt namelijk de hoogste tevredenheid in de klant- en berijderbeleving als doel. De titel voor ‘Beste Arval salespartner 2016’ ging op 12 oktober naar Ames Autobedrijf uit Ridderkerk.

Leontine Sitters vertelt enthousiast: ‘Ik ben buitengewoon trots dat wij voor het 2e jaar op rij de titel ‘Beste Arval aftersalespartner 2016’ hebben gekregen en dat ik namens Robert Rosenboom de Arval-fiets in ontvangst mag nemen. Alle Schadenet vestigingen werken er dagelijks hard aan om onze standaard hoog te houden. Deze titel is een groot compliment.’

Terug naar overzicht