Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Snel weer onderweg

Bij de grootste schadehersteller

Schadenet Dampten slaat eerste paal van hypermodern bedrijfspand

Schadenet Dampten slaat eerste paal van hypermodern bedrijfspand

16/09/2022

Schadenet Dampten slaat eerste paal van hypermodern bedrijfspand op Zevenhuis

"Afgelopen zaterdag hebben Schademanager Peter Garritsen en Bas van der Linden van Sprankhuizen samen de 1e paal geslagen. Uiteraard was het complete schadeteam aanwezig om  deze belangrijke mijlpaal te vieren. 

Peter: met onze slogan “verzekerde zorg voor elk merk” zijn wij al tientallen jaren actief in de auto schade herstelbranche op onze huidige locatie Dampten in Hoorn.

Hoe mooi en uniek is het dan dat wij van Pieter en Bas de kans krijgen om met een compleet nieuw hypermodern bedrijf te starten op Zevenhuis in Hoorn !

Voorzien van de allernieuwste snufjes zoals infrarood Spuit-  en all-in one-cabines, 4-punts laser uitlijnapparatuur, computer gestuurde schade meet- en kalibratie systemen helpt het team om de auto of bus weer in topconditie aan onze klant te overhandigen. Vanzelfsprekend werken wij gasloos en is de nieuwe locatie voorzien van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen.

Ook wij zijn in onze bedrijfsvoering continu bezig met duurzaamheid. Herstellen in plaats van vervangen en zo min mogelijk materiaalverbruik zijn thema’s die iedere dag actueel  zijn.

Om nog meer recht te doen aan al onze activiteiten hebben wij met deze mooie nieuwe toekomst ook onze nieuwe look en feel gepresenteerd. Een frisse nieuwe huisstijl waarbij het blauw groene embleem in de zomer van 2023 trots gaat prijken op onze nieuwe locatie.

Wij zijn trots op ons team die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt.

Peter Garritsen, Bas en Pieter van der Linden van Sprankhuizen"

BRON

terug naar overzicht