Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Oosterhout

Distributieweg 16
4906 AD Oosterhout
www.schadenetoosterhout.nl

Openingstijden

ma - vr:
07.15u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu geopend
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Oosterhout

Schadenet Oosterhout is een modern schadeherstelbedrijf dat sinds 2008 onderdeel is van Van Dorst Automotive. Schadenet Oosterhout staat voor Uw schade is onze zorg. Als onderdeel van een professionele franchise autoschadeherstelketen Schadenet bent u bij ons aan het juiste adres met uw autoschade

FOCWA
Wij zijn een FOCWA-erkend bedrijf. Hiermee garanderen wij u dat u een hoge kwaliteit dienstverlening krijgt. Met goed opgeleid personeel in een optimaal uitgeruste werkplaats helpen wij u graag zo snel mogelijk weer op weg. 

Milieu
Schadenet Oosterhout is zich bewust van het milieu en houdt hier dan ook te allen tijde rekening mee. Wij doen dit door onder andere gebruik te maken van producten en reparatietechnieken die hun verantwoording uitdragen voor het milieu. Om dit beleid te borgen, hebben wij naast een ISO 9001- tevens een ISO 14001 certificering. 

Schadenet Oosterhout voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht