Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal

Een deukje, een krasje of een sterretje in de voorruit; autoschade zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Contact opnemen met Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal is voldoende voor een zorgeloze afhandeling van het gehele hersteltraject. Wij verzorgen de gehele afhandeling met uw verzekering en herstellen uw autoschade snel en vakkundig. In de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto. Uw auto is binnen een mum van tijd onzichtbaar hersteld. 

Schadenet Kraaijvanger is een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen en Oldenzaal. Een gevestigde naam in de Twentse regio en de Achterhoek! Al jarenlang weten particulieren, tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen ons te vinden voor schadeherstel.

Vakmanschap 

In de wijde omgeving van Oldenzaal is Schadenet Kraaijvanger al sinds begin jaren ’80 een gevestigde naam in schadeherstel. En niet voor niets: in 1994 waren wij de eerste Twentse autoschadespecialist die een ISO-certificaat in de wacht sleepte. Ook op het gebied van arbo- en milieuwetgeving hebben wij altijd voorop gelopen. Vandaag de dag is Schadenet Kraaijvanger een gewaardeerd partner van vele lease- en autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en andere opdrachtgevers. Wij beschikken over drie compleet uitgeruste vestigingen, waar onze experts met passie en ambitie hun vak uitoefenen. Inmiddels zijn ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd.

Schadenet Kraaijvanger Oldenzaal voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht