Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Jos van Boxtel Oss | Servicelocatie

Welkom bij Schadenet Jos van Boxtel. Wij hebben twee vestigingen; één in Den Bosch en één in Oss. De vestiging te Oss fungeert als servicelocatie. Dit houdt in dat u hier uw voertuig af kunt leveren waarna wij deze transporteren naar Den Bosch waar het schadeherstel plaats zal vinden. U kunt uw auto hier ook uiteraard weer afhalen.

Met een auto waarvan het leasecontract expireert kunt u enkel terecht in Den Bosch, niet in Oss.

Het ontstaan van Schadenet Jos van Boxtel gaat terug tot 1954. Jos van Boxtel is in 1954 gestart met een klein schadebedrijf in Middelrode. In 1993 kwam ons schadeherstelbedrijf in ’s-Hertogenbosch erbij, dat zich aansloot bij de keten Schadenet. Sinds de verhuizing in 2011 zijn wij verder gegaan onder de naam Schadenet Jos van Boxtel. Op onze huidige locatie aan de Hervensebaan 9a te ’s Hertogenbosch staat nu een modern en compleet schadeherstelbedrijf van 1500 m². Ons bedrijf is centraal gelegen op industrieterrein “De Herven”, direct aan de rondweg van ’s-Hertogenbosch met uitvalswegen naar de A2 en A59.

U kunt bij Schadenet Jos van Boxtel terecht voor elk schadeherstel aan uw auto, zowel als particuliere als zakelijke berijder. Wij nemen het totale schadetraject uit handen en regelen ook voor u de administratieve en financiële afhandeling. Het is onze missie om u goed te helpen en ervoor te zorgen dat u weer snel mobiel bent.

Schadenet Jos van Boxtel Oss | Servicelocatie voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht