Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Emmen

Ep Schuilinghstraat 8
7881 VV Emmer-Compascuum
www.schadenetemmen.nl

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 17.30u
za:
gesloten
Wij zijn nu gesloten
Let op: In verband met onze corona maatregelen is een deel van onze vestigingen op zaterdag gesloten. Enkele vestigingen zijn echter wel geopend, wij verzoeken u contact op te nemen met de vestiging voor de openingstijden van zaterdag.

Schadenet Emmen

Welkom bij Schadenet Emmen. Wij zijn een universeel autoschadeherstelbedrijf, onderdeel uitmakend van Century Autogroep.

Autoschade is zeer vervelend. Daarom proberen wij de de nasleep ervan zo soepel mogelijk te laten verlopen en herstelde voertuigen zo goed als nieuw weer af te leveren.

Schadenet Emmen heeft naast een landelijk, ook een sterk lokaal karakter en is gespecialiseerd in het herstellen en afwikkelen van autoschade; we zijn gespecialiseerd in perfectionisme! We richten ons op service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis en kunde. Onze klantenkring bestaat enerzijds uit de zakelijke markt (lease- en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners en autodealers), anderzijds staan we ook voor particuliere rijders klaar. Een ding is zeker, u profiteert altijd van ons onderscheidende vermogen. De kwaliteit van ons werk wordt onder andere geborgd door middel van diverse ISO-certificeringen.

Schadenet Emmen voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht