Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
07.30u - 18.00u
za:
-u - -u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Driessen Helmond | Servicelocatie

Schadenet Driessen is al vanaf 1976 actief in de schadeherstelbranche en is gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken. Schadenet Driessen is een schadeherstelbedrijf met FOCWA erkenning en behoort hierdoor bij de top van schadeherstelbedrijven in Nederland. Wij zijn aangesloten bij bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor kleine en grote autoschades. Door onze sterke samenwerking met verschillende merkdealers in Eindhoven zijn wij door diverse importeurs geselecteerd om erkend schadeherstel uit te voeren onder voortdurende ondersteuning van de dealer. 

Het team van Schadenet Driessen, bestaande uit ruim 40 vakmensen, heeft slechts één doel voor ogen: het snel en vakkundig afhandelen van uw autoschade. Na een aanrijding is één telefoontje met onze receptie (040 264 65 86) voldoende voor de afwikkeling met uw verzekeraar, een vakkundig herstel en gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Dit geldt voor alle merken personenauto’s én bedrijfswagens (vervangende bedrijfswagen beschikbaar). U behoudt daarbij de fabrieks- en waardegarantie op uw auto. Om u een optimale service en een zo kort mogelijke hersteltijd te bieden, heeft Schadenet Driessen alle faciliteiten voor gecompliceerde reparaties zelf in huis.

Schadenet Driessen in Helmond is een servicelocatie voor haar vestiging in Eindhoven. 

U kunt bij de servicelocatie in Helmond niet terecht met een zogenaamd einde leasecontract voertuig; deze dient bij een reguliere vestiging (in Eindhoven) te worden ingeleverd. Voor alle andere zaken kunt u wel bij ons terecht.

Schadenet Driessen Helmond | Servicelocatie voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht