Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.
Schadenet Map icoon standaard

Schadenet Autoschadeteam Touw

Marconilaan-Noord 63
4614 HB Bergen op zoom
www.schadenetautoschadeteam.nl/touw

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Autoschadeteam Touw

De oorsprong van Schadenet Autoschadeteam Touw gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Bergen op Zoom. Inmiddels staat aan de Randweg Noord een modern pand waar volgens de laatste technieken voertuigen worden hersteld. Indien u autoschade heeft: kom langs en laat ons u overtuigen van onze service!

Geschiedenis

De geschiedenis van Autoschadeteam Touw gaat terug tot 1928. De grootvader van de huidige directeur, Daan Touw, begon in het centrum van Bergen op Zoom een smederij c.q. plaatwerkerij. In de loop der tijd ontwikkelde het bedrijf zich tot een autoschadeherstelbedrijf. 

Eind vorige eeuw had de tweede generatie Touw de leiding. Toen kwam de huidige kavel aan de Marconilaan-Noord in beeld. In 1995 nam de huidige directeur het roer over en ontwikkelde zowel het schadeherstelbedrijf als het carrosseriebedrijf zich razendsnel. Sinds 2013 maakt het bedrijf deel uit van de Baarends Schadeholding, van Autoschadeteam als regionale speler en van Schadenet als landelijke keten. De ontwikkeling gaat nu in een hoog tempo.

Schadenet Autoschadeteam Touw voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht