Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
08.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Autoschadeteam Roosendaal

Schadenet Autoschadeteam Roosendaal is een modern autoschadeherstelbedrijf, gelegen aan de A16. Eén van de grotere autoschadeherstelbedrijven in West-Brabant. Het schadebedrijf beschikt over een eigen wasstraat zodat uw voertuig schoon de werkplaats ingaat maar ook weer uitkomt.

Geschiedenis

De geschiedenis van Schadenet Autoschadeteam Roosendaal volgt twee sporen: het oudste spoor gaat terug naar de jaren ’70 van de vorige eeuw. Daar werd op industrieterrein Majoppeveld een schadeherstelbedrijf geopend, dat in 1982 werd overgenomen door Bart Blom. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgebreid en gemoderniseerd. In 2002 heeft de Baarends Schadeholding uit Goes een belang genomen in dit bedrijf, in 2006 heeft deze organisatie het bedrijf volledig overgenomen.

Het andere spoor voert minder lang terug: in 2003 heeft Van As Autoschade een bedrijf op industrieterrein Borchwerf gebouwd, pal aan de A17. In 2008 heeft Van As besloten zich te concentreren op de regio Dordrecht en het bedrijf in Roosendaal van de hand te doen. Doordat dit pand veel moderner was en de ligging aan de A17, heeft de Baarends Schadeholding doen besluiten dit bedrijf over te nemen.

Begin 2009 zijn beide bedrijven samengevoegd, nadat er eerst nog 500 m2 aangebouwd is aan de achterkant. Hierdoor staat er nu een pand van 1750m2, voldoende om het werk van beide bedrijven te kunnen verwerken. Sinds 2009 zijn er nog diverse kleine aanpassingen geweest om het schadebedrijf zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en tevens aan de veranderende eisen van consument en opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Schadenet Autoschadeteam Roosendaal voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht