Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
09.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Autoschadeteam Rida en Selekta

Schadenet Autoschadeteam Rida en Selekta is gevestigd aan de Handelspoort 7 in Terneuzen. Hier staat een team van zeer gemotiveerde medewerkers dagelijks paraat voor onze klanten met autoschade. Het is het adres bij uitstek voor het vakkundig schadeherstel van A tot Z - variërend van richtwerk, uitdeuken, spuiten tot uitlijnen - aan personenauto’s en bestelwagens, tot ca. 3.500 kg. Dankzij onze geavanceerde materialen en een speciale spuit- en droogcabine die zijn opgesteld in een doorschuifsysteem, is er een capaciteit tot ongeveer 100 doorgangen per week mogelijk, afhankelijk van de groottes en types van de autoschade.

Tevens is op deze locatie de formule Glasgarage te vinden. Waardoor er hier dus ook glasschadevervanging en -herstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen kan plaatsvinden.

Geschiedenis

Rida en Selekta is gestart in 1969. Begon als afdeling van de garage en is in de loop van de tijd steeds gegroeid. Na de overname van Autoschade Selekta is in 2001 een nieuw pand betrokken op Handelspoort 7 in Terneuzen. Na de overname van Autoschade de Vin in 2007 werken we nu met een divers team aan vakkundig schadeherstel en spuitwerk. Verder handelen wij de administratieve taken en management voor de diverse bedrijven af.

Schadenet Autoschadeteam Rida en Selekta voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht