Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
08.00u - 12.00u
Wij zijn nu geopend

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee is een universeel autoschadeherstelbedrijf en bestaat sinds de jaren ’80. De afgelopen jaren is het pand diverse malen gemoderniseerd en staat er nu een modern en goed uitgerust autoschadeherstelbedrijf, centraal op het eiland Goeree-Overflakkee. Het bedrijf werkt voor alle verzekeraars en leasemaatschappijen. Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee is een uitstekend bereikbaar autoschadeherstelbedrijf op het Zeeuwse Goeree-Overflakkee, gevestigd op de Langeweg 38.

Geschiedenis

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee bestaat alweer sinds de jaren ’80. Voorheen was het schadebedrijf onderdeel van Karels Autoservice.

In 2007 is het bedrijf overgenomen door de Baarends Autoschadeholding uit Goes. Begin 2008 is het pand verbouwd, zodat het nu een uitstraling heeft die past bij Autoschadeteam. Ook hier kan men terecht voor schadeherstel aan alle merken en type auto’s. De moderne onderneming stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook graag bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Goeree-Overflakkee is aangesloten bij de landelijke Schadenetketen.

Schadenet Autoschadeteam Goeree-Overflakkee voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht