Snel weer onderweg!
Zeker bij autoschade.

Openingstijden

ma - vr:
08.00u - 18.00u
za:
08.00u - 12.00u
Wij zijn nu gesloten

Schadenet Autoschadeteam Baarends

De oorsprong van Schadenet Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken alle types autoschade worden hersteld.

Schadenet Autoschadeteam Baarends is gelegen op Zuid-Beveland en goed bereikbaar door de centrale ligging tussen de A58 en de A256. De Autoschadeteam groep is een begrip in de Zeeuwse omgeving en de medewerkers komen allemaal uit de omgeving. Het bedrijf heeft naast een landelijk, ook een sterk lokaal karakter en staat voor kwalitatief hoogstaand vakwerk. Schadenet Autoschadeteam Baarends in Goes maakt gebruikt van moderne reparatietechnieken, producten en groen schadeherstel om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Schadenet Autoschadeteam Baarends sponsort diverse lokale sportclubs en verenigingen en organiseert bijeenkomsten van Business clubs en ondernemersverenigingen. 

Geschiedenis 

In 1928 is de eerste Zeeuwsche Autospuiterij opgericht. Dit autoschadeherstelbedrijf was toen nog gevestigd in het centrum van Goes, aan het Groene Weidje. Eind jaren 50 is het bedrijf in handen gekomen van de huidige eigenaren. De sterke groei en gemeentelijke eisen noopten het schadebedrijf om te zien naar een andere locatie. Die werd gevonden aan de Dirk Dronkersweg op industrieterrein De Poel. Hier heeft het schadebedrijf wederom een sterke ontwikkeling doorgemaakt en is de omslag van autospuiterij naar all-round schadeherstelbedrijf gemaakt.

Begin van deze eeuw werd ook de locatie aan de Dirk Dronkersweg te klein en is de huidige kavel aangekocht: aan de Scottweg, temidden van de Goesse dealerbedrijven is er een supermodern schadeherstelbedrijf gebouwd.

Schadenet Autoschadeteam Baarends voor autoschadeherstel in de regio van

Terug naar overzicht